Gastro Garden

A több, mint 100 féle gin és rum mellett nem feledkezhetünk meg a finom falatokról sem. Mivel a II. Szegedi Gin és Rum Gasztro Fesztivál az ízek élvezetéről szól és nem titkoltan a térség új, prémium gasztro fesztiválja kíván lenni, így kialakítottunk egy zónát, az ízek szerelmeseinek. Ez a Gasztro Garden, amely az idei fesztiválon mutatkozik be. Számos sztárséf elfogadta a meghívásunkat, hogy beavasson titeket a legféltettebb konyhatitkokba. Rácz Jenő, Wossala Rozina, Szikra Gabriella bemutatóin túl a helyi nagyágyúk is “fakanalat ragadnak”, így Bálint Ferenc Goda Gábor, Rakusz Krisztián a Dél-alföldi Gasztronómiai és Turisztikai Egyesület képviseletében tesz egy utazást az ízek világába. 

A főzőshow-on túl kilenc, a hazai és a helyi étteremvilág élvonalába tartozó vendéglátóhely biztosítja a finom falatokat. Mindegyikük sajátos stílusával és a fesztiválhoz igazított különleges ételeivel készül, hogy felejthetetlen ízélményeket nyújtson a látogatóknak. A nagy visszatérő Tiszavirág, az igazi íz- és látványvilágban gazdag Novotel Szeged, az organikus-fantasztikus Essentiale, a tüzek és parazsak mestere, a Sun City BBQ, a mediterrán hangulatú Trattoria Il Divo,  az olasz ízek tudora, a Carlo’s és persze a házigazda Bárka, a Grillandia csapatával együttműködve várja az ízek rajongóit parádés fogásokkal. Az édes finomságok és a koffein szerelmesei kedvéért pedig a Szia! Coffee is átteszi székhelyét a Mátyás térről.

További programok: